Husmanskost

Dillkött

Dillkött

Dillkött är en svensk husmansklassiker som nästan…

Spenatpannkaka

Spenatpannkaka

Pannkakor till lunch? Inga problem, gör pannkakan lite matigare med spenat och servera med lingonsylt istället för grädde och jordgubbssylt.…

Kålpudding

Kålpudding

Kålpuddingen är en klassisk rätt från det svenska köket som många säkert ätit, eller vägrat äta som barn. Om du…

Hasselbackpotatis

Hasselbackpotatis

Det enda jag vet om hasselbackspotatis, förutom att det är gott och hör till den svenska husmanskostskatten, är att det…

Julköttbullar

Julköttbullar

Köttbullarna som serveras till jul smakar på ett alldeles speciellt sätt, och de går åt i mängder. Gör stora satser…

Vinter

Nässelsoppa

Nässelsoppa

Späda nässlor går att använda på samma sätt som spenat, tänk bara på att skölja…

Rabarbersaft

Rabarbersaft

Rabarbersaft görs med fördel på de rabarber du gallrar från beståndet, så att du kan…

Rulla till toppen